Hvordan komme i gang med klimakalkulatoren? 

Tilgjengelig for din produksjon?

Sjekk først om din produksjon har tatt i bruk kalkulatoren. Oppdatert informasjon finner du på klimasmartlandbruk.no. Du logger deg inn på klimakalkulatoren HER. Linken finner du også på Dataflyts hjemmeside, og i noen tilfeller på eiernes hjemmesider også.

E-læringskurs

For å gi deg best mulig utbytte, tilbyr vi et gratis e-læringskurs som gir en innføring i klimagasser fra landbruket og praktisk bruk av Klimakalkulatoren. V oppfordrer alle bønder til å ta dette kurset som er en grunninnføring i både klimaarbeidet til landbrukets og hvordan kalkulatoren faktisk fungerer og hva den regner på. Det kan gjøres uavhengig om man har eller ikke har godt nok datagrunnlag til å få en beregning.

Gå til e-kurs 

Klimarådgivning

For å hjelpe den enkelte gård med å avdekke lønnsomme klimatiltak, tilbyr rådgivningsorganisasjonene NLR og Tine gårdsbesøk med individuell rådgiving, grupperåd, fagmøter og kurs. Sammen med rådgiveren kan det settes opp en tiltaksplan for den enkelte gård.

Medlemskurs

Fylkeslagene i Norges Bondelag holder jevnlige kurs i klimakalkulatoren for sine medlemmer.

Eierne av Klimasmart landbruk vil i mange tilfeller kunne gi veiledning i bruk av kalkulatoren og i noen tilfeller også kunne gi konkrete forslag til tiltak. Ta kontakt med din samhandlingspartner/varemottaker om det er noe du lurer på.

Felleskjøpet logo_tine  Nortura Norsk Landbruksrådgiving SA 
 
 KLF fmnorgesfor 
 
hoff  FRA Gartnerhallen
 
qnsg geno tyr bondelaget
    
leaf-blue

Klimasmart Landbruk

Epost: post@klimasmartlandbruk.no

Postadresse: Klimasmart Landbruk, PB 9354 Grønland, 0135 Oslo. 

Meld deg på nyhetsbrev